“You know nothing, Jon Snow:” Take the ultimate Game of Thrones quiz

Are your friends “raven” about your fan knowledge of Game of Thrones? Or, like Jon Snow, do you know nothing about George R.R. Martin’s fascinating world? Take our GOT challenge and find out just how well you know Westeros and its stars.

What song did they play at the “Red Wedding”?

a) The Eternal Duty of The Knights Watch
b) Wrecking Ball
c) The Rains OF Castamere
d) The Bear And The Maiden Fair

What is Tyrion Lannister the unofficial god of?

a) Cripples, Bastards and Broken Things
b) Tits and Wine
c) Dwarves, Drunkards and Unwanted Sons
d) Disco

What are the names of the Stark dire wolves?

a) Donner, Blitzen, Dasher, Prancer, Rudolph
b) Rebel, Standfast, Lady, Proudmane, Osha
c) Toto, Astro, Cujo, Benji, Lassie
d) Lady, Ghost, Summer, Nymeria, Shaggydog, Grey Wind

Why does Jon Snow “know nothing”?

a) He never knew his real mother
b) He didn’t finish high school
c) He doesn’t understand women
d) Internet connections in Westeros are spotty at best

What does the “R.R.” in Game of Thrones creator George R.R. Martin stand for?

a) Ronald Reagan
b) Raymond Richard
c) Ronald Reuel
d) Richard Ryan

What does “Valar Morghulis” mean?

a) Valour is its own reward
b) Do you want fries with that?
c) All men must die
d) We are the watchers on the Wall

What is Ned Stark’s sword made out of?

a) Mithril
b) Adamantium
c) Damascus iron
d) Valyrian steel

Complete this sentence: “the night is dark and full of …”

a) Candy
b) Terrors
c) Turnips
d) White walkers

What are the names of the Khaleesi’s three dragons?

a) Balerion, Vhagar, Meraxes
b) Sunfyre, Vermithrax, Ghiscar
c) Smaug, Toothless, Puff the Magic Dragon
d) Drogon, Rhaegal, Viserion

Who built The Wall?

a) Bran the Builder
b) The First Men
c) The Nights Watch
d) Pink Floyd

Answers: 1. C; 2. B; 3. D; 4. C; 5. B; 6. C; 7. D; 8. B. 9. D; 10. A.

10 right – Jon Snow
9 right – Tyrion Lannister
8 right – The Khaleesi
7 right – Cersei Lannister
6 right – Arya Stark
5 right – The Kingslayer
3-4 – Hodor
1-2 right – “Stupid” Ned
0 right – Reek

My ebook military thriller, The Spartan, is out now on Amazon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s